Careers

Bicore groeit!

Bicore is de Eindhovense softwareproducent van FLIGHTMAP en EY REALM met een bewezen track record. FLIGHTMAP is software voor strategisch portefeuille management. Sinds de lancering in 2010 wordt FLIGHTMAP met succes ingezet bij een groeiende groep van internationale bedrijven en organisaties zoals bijvoorbeeld NXP, GKN, DAF, Almirall, Spectris, Océ en TNO.
Ter uitbreiding van ons team zoeken we breed georiënteerde developers, die kunnen werken in een kleine, informele en groeiende organisatie en zich in zo’n werkomgeving als een vis in het water voelt. We hebben genoeg interessants te doen: onze software is gebaseerd op .Net. Analyses in de software doen wij met een meerdimensionale modelleertaal. Onze portals draaien op virtuele servers in een remote datacenter. De architectuur van vernieuwde softwareonderdelen wordt gebaseerd op .Net Core apps en web-services, en een gedeelte van de data handling willen we van rekenmodel naar SQL Server context brengen. We realiseren de ontwikkelingen en rfc’s die onze enthousiaste klanten vragen. Dit doen we met een klein, toegewijd en samenwerkend scrum team.

Momenteel hebben we drie openstaande vacatures: een junior all-round developer, een medior back-end developer en een medior front-end developer.

Vacature junior all-round .Net developer:

Voor deze startersfunctie zoeken we geen jarenlange ervaring! Wel is belangrijk dat je enige praktische ontwikkelervaring hebt en vooral dat je daar enthousiast over bent. We vragen hands-on kunnen werken in ASP.Net of .Net Core. Je moet kennis hebben van c#, javascript, html en css. Je vindt het leuk om nieuwe functies in een programma toe te voegen, en problemen op te sporen en op te lossen. Ook het automatiseren van builds en test suites spreekt je aan.

Vacature medior back-end .Net developer:

Wij vinden het belangrijk dat je minimaal drie jaar werkervaring hebt. We vragen goede ontwikkelvaardigheden in ASP.Net of .Net Core, IIS en SQL Server. Je moet kennis hebben van c#, html, css, javascript en sql. Principes als DRY coding en SOLID maken je blij.

Vacature medior front-end .Net developer:

Ook hiervoor is belangrijk dat je minimaal drie jaar werkervaring hebt. We vragen goede front-end ontwikkelvaardigheden in html, javascript en css. Je kunt met platforms zoals bijvoorbeeld Bootstrap en Angular, React of Vue omgaan. Kennis van c# of het charting platform Anychart is een grote pré. Je hebt ervaring met het stapsgewijs verbeteren van user experience, interaction design, en vormgeving. Omdat FLIGHTMAP erg gericht is op grafische presentatie van data is het ervaring met data visualization technieken een belangrijk pluspunt.

Wat we vragen

De Nederlandse voertaal bij Bicore is geen probleem voor jou. Je moet uiteraard wel in het Engels kunnen werken. Omdat het team compact is, kan je betrokken worden bij ontwerp, ontwikkeling, testen implementatie en ondersteuning. Professionele en proactieve input is essentieel voor ons. Je bent klantgericht, kunt zelfstandig werken maar weet ook op tijd af te stemmen met je collega’s. We zoeken iemand die leergierig is en bereid zich ergens in vast te bijten. Geen 9 tot 5 mentaliteit, onze klanten verwachten veel van ons.

Wat we bieden

Mooie klanten, een stelletje vriendelijke, toegewijde collega’s in een specialistische omgeving. Respect als je verantwoordelijkheid neemt op de thema’s en taken die je oppakt. Jouw input, ideeën en initiatieven worden bijzonder gewaardeerd. We groeien als bedrijf en dat geeft jou de kans mee te groeien. Vanuit de junior developer functie kun je doorgroeien in full stack,of meer op fornt-end of back-end gericht. Salaris is marktconform, lunch is van de zaak en een laptop, mobieltje en reiskostenvergoeding horen erbij. Wij zitten net in een modern en nieuw kantoor met uitzicht op de start en landingsbaan van luchthaven Eindhoven.

Meer info

Onze software ondersteunt managementteams bij onder andere hun strategiebepaling, roadmapping, resource planning, budget tracking en performance tracking. Meer informatie over FLIGHTMAP vind je op www.flightmap.com. Bicore werkt zelfstandig maar ook samen met een aantal gerenommeerde adviesorganisaties zoals EY en BearingPoint. EY REALM is recent in samenwerking met EY specifiek ontwikkeld voor de vastgoedsector. In de toekomst verwachten wij meer nieuwe “verticals” te ontwikkelen. Hoewel we werken voor grote opdrachtgevers, bestaat het Bicore-team nu nog uit circa 11 medewerkers. Door onze toenemende samenwerking met grote adviespartners verwachten wij de komende jaren verder te groeien. Kom jij ons versterken om dit met ons te realiseren? Deze vacatures zijn in eerste instantie voor een jaar, maar de intentie is een contract voor onbepaalde tijd.

Voor meer informatie bel of mail of app je even met:

Tonko Boekhoud
developer
tonko.boekhoud@flightmap.com
m: 06 - 57 57 90 79