Careers

Bicore groeit!

Bicore is de Eindhovense softwareproducent van FLIGHTMAP en REALM met een bewezen track record. FLIGHTMAP is software voor strategisch portefeuille management. Sinds de lancering in 2010 wordt FLIGHTMAP met succes ingezet bij een groeiende groep van internationale bedrijven en organisaties zoals bijvoorbeeld NXP, GKN, DAF, Almirall, Spectris, Océ en TNO. REALM is de vastgoed-oplossing, gebaseerd op FLIGHTMAP, die wordt ingezet bij woningcorporaties en commcerciele vastgoedpartijen voor de optimalisatie van hun asset en liability portefeuille.
Momenteel hebben we drie openstaande vacatures:

Vacature Advisor Real Estate Asset en Liability Management

Bicore heeft software ontwikkeld voor Real Estate Asset en Liability Management. Onder de naam Realm brengen we dit product sinds kort op de markt. Het is een innovatief product dat is gericht op geïntegreerd strategisch portefeuillemanagement voor vastgoedpartijen. Met Realm is een vastgoedonderneming in staat om vastgoed- en financieringsportefeuilles geïntegreerd te analyseren en te optimaliseren. De integratie tussen asset en liability en de optimalisatie is onderscheidend. Realm is op de Nederlands en Franse markt geïntroduceerd en wordt nu verder ontwikkeld en uitgerold. Bicore werkt op Realm samen met gerenommeerde partijen als EY, BDO en Atos.

Jouw uitdaging

Ter uitbreiding van het Realm team zoeken wij een nieuwe collega. Als Advisor Realm ben je medeverantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de propositie en software nationaal en internationaal. De werkzaamheden die je verricht zijn analytisch en commercieel. Je maakt bijvoorbeeld analyses met Realm voor klanten met als doel de specifieke toegevoegde waarde inzichtelijk te maken. Je geeft daarnaast inhoudelijk ijzersterk en overtuigend presentaties aan klanten. Op basis van die werkzaamheden weet je daarnaast een vertaalslag te maken naar de verdere ontwikkeling van functionaliteiten in de software. De grote diversiteit aan werkzaamheden en de betrokkenheid bij nieuwe innovatieve software zorgt voor veel afwisseling, verantwoordelijkheid en uitdagingen in je werk.

Dit ben jij

We maken graag kennis met je indien jij:
 • Een HBO of WO-studie hebt afgerond (bedrijfseconomie of bedrijfskunde);
 • Minimaal 3 jaar werkervaring hebt;
 • Beschikt over sterk analytisch inzicht en vaardigheid;
 • Creatief, nauwkeurig, proactief en zelfstandig bent;
 • In staat bent om klanten en teamleden te enthousiasmeren, te overtuigen en te sturen;
 • Een praktische en oplossingsgerichte instelling hebt;
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden bezit, zowel in het Nederlands als Engels
 • Ervaring of affiniteit met softwareontwikkeling en of vastgoed is een pré.

We bieden je

 • Een uitdagende en afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Werken met onze gerenommeerde consultancy partners;
 • Door bovenstaande punten ben je in staat om snel te groeien en jezelf te ontwikkelen;
 • Ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke betrokkenheid bij onze cliënten en partners;
 • Mogelijkheid tot verdere opleidingen en werken met klanten in het buitenland;
 • Werken in een informeel team.

Belangstelling?

Je kunt je CV en motivatie sturen naar:
Guido Coopmans
guido.coopmans@flightmap.com.
Voor vragen over de functie kun je bellen op 06 - 57 73 59 60.

Uitbreiding development team

Ter uitbreiding van ons team zoeken we breed georiënteerde developers, die kunnen werken in een kleine, informele en groeiende organisatie en zich in zo’n werkomgeving als een vis in het water voelt. We hebben genoeg interessants te doen: onze software is gebaseerd op .Net. Analyses in de software doen wij met een meerdimensionale modelleertaal. Onze portals draaien op virtuele servers in een remote datacenter en we migreren wara et kan naar Azure. De architectuur van vernieuwde softwareonderdelen is gebaseerd op .Net Core apps en web-services, en de data handling doen we via een op Entity Framework gebouwde BIZ layer. We realiseren de ontwikkelingen en rfc’s die onze enthousiaste klanten vragen. Dit doen we met een klein, toegewijd en samenwerkend scrum team.

Vacature Technical Lead

Als hands-on senior developer wil je graag de stap maken naar een leidinggevende rol, waarin je ons groeiende development team coacht. Wij zoeken per direct een Technical Lead die het volgende doet:
 • ontwikkelt en onderhoudt systeem-breed overzicht/roadmap;
 • coacht het team van ervaren mensen, die zelf werkwijze, ontwerp, planning mee invullen;
 • hands-on bezig is met eigen development taken, bij voorkeur front-end gerelateerd;
 • coordineert met externe partijen (voor inhuur/werving/training/inkoop).
Daarvoor denken we dat je aan het volgende profiel voldoet:
 • je hebt academisch niveau, en typisch 10 tot 15 jaar ervaring;
 • je bent up-to-date qua technologiestacks en Agile way of working (maar niet dogmatisch);
 • je communiceert helder naar directie, team, klanten, partners, andere buitenpartijen;
 • je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
 • je bouwt aan en op de eigen verantwoordelijkheid van alle team-leden;
 • je benoemt problemen en zoekt oplossingen in het team en daarbuiten;
 • je bent hands-on, en wil het product mee uitbouwen in een klein bedrijf zonder overhead en bureaucratie.

Belangstelling?

Je kunt je CV en motivatie sturen naar:
Jac Goorden
CTO
jac.goorden@flightmap.com
m: 06 - 51834320Vacature junior of medior all-round .Net developer:

Voor deze startersfunctie zoeken we geen jarenlange ervaring! Wel is belangrijk dat je enige praktische ontwikkelervaring hebt en vooral dat je daar enthousiast over bent. We vragen hands-on kunnen werken in ASP.Net of .Net Core. Je moet kennis hebben van c#, javascript, html en css. Je vindt het leuk om nieuwe functies in een programma toe te voegen, en problemen op te sporen en op te lossen. Ook het automatiseren van builds en test suites spreekt je aan. Ervaring in en interesse voor front-end en charts zijn extra relevant, want daar richten we ons in 2020 meer op.

Wat we vragen van developers

De Nederlandse voertaal bij Bicore is geen probleem voor jou. Je moet uiteraard wel in het Engels kunnen werken. Omdat het team compact is, kan je betrokken worden bij ontwerp, ontwikkeling, testen implementatie en ondersteuning. Professionele en proactieve input is essentieel voor ons. Je bent klantgericht, kunt zelfstandig werken maar weet ook op tijd af te stemmen met je collega’s. We zoeken iemand die leergierig is en bereid zich ergens in vast te bijten. Geen 9 tot 5 mentaliteit, onze klanten verwachten veel van ons.

Wat we bieden aan developers

Mooie klanten, een stelletje vriendelijke, toegewijde collega’s in een specialistische omgeving. Respect als je verantwoordelijkheid neemt op de thema’s en taken die je oppakt. Jouw input, ideeën en initiatieven worden bijzonder gewaardeerd. We groeien als bedrijf en dat geeft jou de kans mee te groeien. Vanuit de junior developer functie kun je doorgroeien in full stack,of meer op fornt-end of back-end gericht. Salaris is marktconform, lunch is van de zaak en een laptop, mobieltje en reiskostenvergoeding horen erbij. Wij zitten net in een modern en nieuw kantoor met uitzicht op de start en landingsbaan van luchthaven Eindhoven.
Voor meer informatie bel of mail of app je even met:

Jac Goorden
CTO
jac.goorden@flightmap.com
m: 06 - 51834320